Welkom op abortusverwerking.nl

Informatie voor (oud-)cliënten in begeleiding via abortusverwerking.nl: tot januari 2015 toegang tot je eigen omgeving.

Zoals je misschien al hebt gelezen is er op 8 oktober een vernieuwde module rondom abortusverwerking op de website van Fiom van start gegaan. Deze nieuwe module is ontwikkeld omdat de website abortusverwerking.nl vanaf half januari 2015 offline gaat. Op de website van Fiom vind je ook alle informatie, verhalen en hulp op het gebied van abortusverwerking.

Ben je in begeleiding via abortusverwerking.nl?

Iedereen die nu in begeleiding is via de site abortusverwerking.nl kan haar traject afronden voor half januari 2015, maar kan na die tijd niet meer in haar eigen persoonlijke omgeving terecht om gemaakte opdrachten te bekijken. Jouw gegevens blijven wel bewaard bij Fiom dus als je na januari 2015 nog bepaalde opdrachten niet hebt opgeslagen en toch in je bezit wilt hebben, kun je een mail sturen naar abortusverwerking@fiom.nl.

Ben je een oud-cliënt?

Voor oud-cliënten die hun traject al hebben afgerond geldt dat zij na januari 2015 niet meer kunnen inloggen in hun eigen pagina. Dat betekent dat de gemaakte opdrachten niet meer zichtbaar zijn.

Ons advies is om jouw gemaakte opdrachten op te slaan op jouw eigen computer of te printen zodat je deze na januari 2015 nog in kunt zien.

Jouw gegevens blijven wel bewaard bij Fiom dus als je na januari 2015 nog bepaalde opdrachten niet hebt opgeslagen en toch in je bezit wilt hebben, kun je een mail sturen naar abortusverwerking@fiom.nl.

Als je vragen hebt, bericht ons dan gerust via ons emailadres: abortusverwerking@fiom.nl.

Aanmelden voor de online begeleiding?

Voor nieuwe aanmeldingen is de module bereikbaar via de website www.fiom.nl. Als jij je wilt aanmelden om een online traject te starten, klik dan op de volgende link: online hulp abortusverwerking . Daar kun je ook een zelftest doen en een intake invullen.

Meer weten over de online begeleiding abortusverwerking?

Zie werkwijze online begeleiding.

Heb je vragen over de online begeleiding? Stuur dan een e-mail via ons contactformulier op fiom.nl.

abortus verwerken