Welkom op abortusverwerking.nl

Nieuwe website voor abortusverwerking

Vanaf maandag 30 juni is www.abortusverwerking.nl onderdeel van www.fiom.nl. Fiom is specialist bij ongewenste zwangerschap en afstammingsvragen. Alle informatie, hulp, verhalen en kennis rondom abortusverwerking is terug te vinden onder het menu ongewenste zwangerschap.

 

Aanmelden voor de online begeleiding?

Klik op de knop ‘login/registreren’ rechtsboven in het scherm. Er verschijnt dan een popupvenster met drie tabbladen. Klik op het tweede tabblad ‘registreren’ en vul je gegevens in. Klik op ‘registratie starten’ om je aanmelding te versturen.

Heb je al een account?

De begeleidingsmodule blijft nog een tijdje via deze site te bereiken. Je kunt dus nog gewoon hier inloggen. In de loop van 2014 zal de online begeleiding van abortusverwerking worden verbeterd en overgaan naar www.fiom.nl. Heb je vragen over de online begeleiding? Stuur dan een e-mail via ons contactformulier op fiom.nl.

Meer weten over de online begeleiding abortusverwerking?

Zie werkwijze online begeleiding.

 

Wat biedt www.fiom.nl?

Op fiom.nl vind je alle informatie, hulp en kennis rondom ongewenste zwangerschap en afstammingsvragen.

Recht op afstammingsvragen

Fiom vindt dat iedereen het recht heeft om te weten van wie je afstamt. Fiom helpt mensen bij hun zoektocht naar biologische familie. Bv. adoptiekinderen die op zoek zijn naar hun biologische ouders, afstandsmoeders die op zoek zijn naar hun of donorkinderen naar hun donor. Wij begeleiden zoekacties, in binnen- en buitenland. Je kunt online je zoekacties starten. Ook beheren we de unieke Fiom KID-DNA databank die een match bij anoniem donorschap mogelijk kan maken.

De vrijheid hebben om een weloverwogen keuze te maken bij een ongewenste zwangerschap

Fiom vindt het van essentieel belang dat je bij een ongewenste zwangerschap de vrijheid hebt om een weloverwogen keuze te maken. Een keuze die het beste past bij je leven, bij je waarden en toekomst en waarmee je verder kunt.  Een besluit nemen over je zwangerschap kan heel moeilijk zijn. In een korte periode moet je bedenken wat je wilt met je leven. Wij bieden voor, tijdens en na het besluit begeleiding, informatie en/of hulp. Zo bieden we hulp bij de verwerking na een abortus en bieden we begeleiding bij een afstand.

De kenniscollectie

Onze opgedane kennis en ervaring op het gebied van afstammingsvragen en ongewenste zwangerschap stellen we beschikbaar op de site in de kenniscollectie (cijfers; beleid; onderzoeken; publicaties; wet- en regelgeving, etc.). De kenniscollectie van Fiom komt voort uit onze contacten met cliënten en in nauwe relatie met ontwikkelingen in de maatschappij en in de wetenschap.

Vragen of opmerkingen? Mail dan naar info@fiom.nl

abortus verwerken